Katja Schuurman onthult haar nieuwe look voor de film 'Mannenmaker'

Katja Schuurman onthult haar nieuwe look voor de film 'Mannenmaker'

De geliefde BN'er mag het eerste kiekje op haar Instagram-pagina delen.

Er komen wel vaker foto's en filmpjes voorbij van Katja Schuurman op haar Instagram-pagina, maar acteren doet ze ook nog. Nu deelt ze weer eens een nieuw kiekje van haar volgende project, maar wel weer op sociale media.

De 48-jarige Schuurman wist namelijk de hoofdrol te scoren in de nieuwe romantische komedie De Mannenmaker. Ze is echter niet de enige BN'er die in de film te zien zal zijn. Een andere belangrijke rol is namelijk weggelegd voor de 43-jarige Leo Alkemade.

Verhaal
In De Mannenmaker kruipt Schuurman in de huid van Anne. Ze doet niet aan relaties, maar wel aan aparte projecten. Ieder halfjaar kiest ze een man uit om van hem vervolgens een gewild exemplaar te maken.

Wanneer ze geslaagd is in 'haar missie', begint ze weer van voor af aan. Dit gaat goed, totdat ze gevoelens begint te krijgen voor haar nieuwe projectman (Alkemade).

Nog even wachten
De opnames beginnen op 20 september. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Kruijt, de regie is in handen van Jamel Aattache (o.a. bekend van Zwaar Verliefd). Bekijk hieronder al Schuurmans eerste foto.



De film is vanaf 17 oktober 2024 te zien in de bioscoop, aldus distributeur Independent Films.

NieuwsFilm

meest populair