Nicolas Cage is kaal en gevaarlijk in eerste trailer 'Butcher's Crossing'

Nicolas Cage is kaal en gevaarlijk in eerste trailer 'Butcher's Crossing'

Deze keer neemt de acteur het op tegen de buffalo's in het wilde westen.

Het is al een behoorlijk lange tijd geleden dat de eerste foto van een kale Nicolas Cage opdook voor zijn nieuwste film Butcher's Crossing. Nu worden we eindelijk getrakteerd op de eerste echte beelden.

Het verhaal van de film vertelt over een jonge schoolverlater uit Harvard die zijn lot in het Westen zoekt door zich te verbinden aan een team van buffeljagers onder leiding van ene Miller (Cage).

Reis
Samen beginnen ze aan een schrijnende reis waarbij ze hun leven en gezond verstand op het spel zetten. De titel verwijst naar het kleine stadje in Kansas uit 1870.

De film zelf is gebaseerd op het gelijknamige geliefde boek van John Williams, dat in 1960 verscheen. Zijn werk wordt gezien als een van de beste realistische western verhalen aller tijden. Nu is het dus aan de beurt van de verfilming.

Cijfers
Vooralsnog is Butcher's Crossing helaas niet extreem goed onthaald. De film scoort een 6,4 op IMDb na bijna 200 stemmen. Bekijk de trailer hieronder.


Cage mag inmiddels dan wel 59 jaar oud zijn, hij doet het niet rustig aan. Alleen al dit jaar kwamen er 6 films van hem uit en hij heeft ook alweer getekend voor vier andere projecten. Hier zit ook het Lord of War-vervolg tussen, genaamd Lords of War.

NieuwsFilm

meest populair