Chris Evans over de terugkeer als Captain America: "Misschien wel"

Hij zegt niet nee maar hij laat wel weten dat het verre van zeker is.


Chris Evans was jarenlang een van de grote gezichten bij Marvel. Hij speelde de geliefde Captain America. Ondanks het feit dat Anthony Mackie het stokje van hem heeft overgenomen, hopen de nodige filmfanaten dat Evans nog eens terugkeert. Zou het daar van kunnen komen?

Evans was een laatste keer te zien in Avengers: Endgame en gaf toen het schild aan zijn goede vriend Sam Wilson. Evans was sindsdien te zien in de nodige andere blockbusters, zoals o.a. The Gray Man en Ghosted.

Toekomst
De acteur zit dus niet bepaald stil, maar zijn fans hopen toch dat hij nog eens in het MCU te zien zal zijn. Hij werd hier recentelijk weer eens naar gevraagd. Zijn antwoord was toen als volgt.

"Ja, misschien keer ik nog wel een terug" begint Evans. "Ik zal nooit nooit zeggen, want het was een geweldige ervaring. Aan de andere kant wil ik ook heel voorzichtig zijn..."

Nog niet zeker
Zo vervolgt Evans: "Het is iets waar ik heel trots op ben. Soms kan ik niet geloven dat ik deze iconische rol zou lang heb mogen spelen"."Ik wil echter wel niet terugkeren als het enkel en alleen is om even snel wat geld te verdienen. Ik zou het zonde vinden dat het niet goed genoeg zou zijn of dat het geen enkele connectie heeft met de andere films. Dus mocht het komen van een vervolg, dan zal dat niet snel gebeuren".

NieuwsFilm

meest populair