Giftige Avenger en vreemde Elijah Wood onthuld op foto's uit 'The Toxic Avenger'

The Toxic Avenger belooft een bijzonder maffe film te gaan worden.


Tijdens het Fantastic Fest in Austin, Texas wordt vanavond voor het eerst de film The Toxic Avenger vertoond. Dit is geen film over een giftige superheld uit het Marvel Cinematic Universe, maar het betreft een remake van de gelijknamige film uit 1984.

Game of Thrones-acteur Peter Dinklage speelt Winston Gooze alias The Toxic Avenger en er zijn ook rollen voor namen als Jacob Tremblay, Taylour Paige, Kevin Bacon, Sarah Niles, Julia Davis, Julian Kostov en Elijah Wood.

The Toxic Avenger
In de film volgen we Winston, een stereotiepe zwakkeling die als conciërge werkt bij gezondheidsclub Garb-X. Als bij Winston een terminale ziekte wordt vastgesteld, besluit hij het heft in eigen handen te nemen door zijn werkgever te beroven die niet voor de behandeling wil betalen.

Tijdens de beroving valt Winston in een put vol giftig afval en verandert hij in een misvormd monster dat eropuit is om goed te doen en alle mensen terug te pakken die hem onrecht hebben aangedaan.

Foto's
Hieronder zie je een aantal foto's uit de film, met onder meer Bacon als het personage Bob Garbinger en Wood als de opvallende Garbinger. Een Amerikaanse of Nederlandse releasedatum voor de film van regisseur Macon Blair een bioscooprelease is nog niet bekend.


NieuwsFilm

meest populair