Topacteurs uit Hollywood willen DNA-test doen om te zien of ze broers zijn

Matthew McConaughey en Woody Harrelson zijn misschien meer dan alleen maar goede vrienden.

Door redactie
Matthew McConaughey en Woody Harrelson waren samen te zien in het weergaloze eerste seizoen van True Detective. Hierin spelen de twee partners, maar nu blijkt dat ze in het echte leven misschien zelfs wel broers zijn.

Eerder dit jaar zei McConaughey dat zijn moeder Harrelsons vader kende en dat er misschien iets tussen de twee 'gebeurt' zou kunnen zijn. McConaughey gaf eerder dit jaar aan dat het dus mogelijk is dat Harrelson een broer van hem is.

DNA test
Fans willen maar wat graag weten of dit wel of niet klopt. De voormalige talkshow host Maury Povich, die DNA testen liet doen tijdens zijn programma, ziet dit ook wel zitten en wil best wel even terugkeren om nog een aflevering te maken met de twee acteurs.

Zo zei Povich tijdens een recent interview: "Ik ken Matthew niet, maar Woody is een goede vriend. Ik kan best even uit pensioen komen om nog een DNA aflevering te maken met Woody en Matthew. Dus Woody: je hebt mijn nummer, ik ben er klaar voor als je interesse hebt!"

Wel of niet
Harrelson liet al eerder weten dat hij hier wel oren naar heeft, maar dat het iets gecompliceerder ligt voor McConaughey: "Ik wil het wel doen, maar het is ingewikkeld voor Matthew. Ik bedoel, hij zou het heel raar vinden om erachter te komen dat zijn familie heel anders in elkaar steekt"."Als we erachter komen dat we echt broers zijn, dat betekent dat dus ook dat Matthew al die jaren heeft geloofd dat iemand anders zijn vader was". Toch liet McConaughey recentelijk weten het misschien toch wel te willen doen, dus wie weet komt het er nog wel van!

NieuwsFilm

meest populair