'The Lord of the Rings'-fans opgelet: Elijah Wood komt binnenkort naar Nederland en je kunt hem ontmoeten

De geliefde acteur is een van de grote namen op het Heroes Dutch Comic Con.

Door redactie
Elke filmfanaat kent de wereldberoemde Lord of the Rings-trilogie van Peter Jackson wel. Hierin zijn heel wat grote sterren te zien, maar de hoofdrol is weggelegd voor Elijah Wood, die Frodo speelt. Je krijgt nu de kans om hem te ontmoeten!

De 42-jarige acteur komt in november namelijk naar Nederland toe, om de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con bij te wonen. Hij is de eerste gast die door de organisatie is aangekondigd. Hij zal het hele weekend (18 en 19 november) op het evenement in de Jaarbeurs Utrecht aanwezig zijn.

Staking
Dit is natuurlijk een grote slag voor de Heroes Dutch Comic Con. Vanwege de staking in Hollywood was het nog maar de vraag of ze bekende sterren zouden kunnen strikken, maar dat is dus zeker wel het geval.

Als lid van de acteursbond, SAG-AFTRA, moet Wood zich wel aan bepaalde voorwaarden houden, maar volgens de organisatie van het evenement heeft dat niet veel impact op zijn interactie met het publiek. Zo mag hij gewoon foto's met fans nemen en spulletjes signeren.

Kaartjes
Heb je interesse? De vroegboekverkoop voor het fanevenement gaat morgen al van start, al begint de de reguliere ticketverkoop een week later, op 29 september om precies te zijn.Meestal komen er volgens de organisatie een stuk of vijf bekende gasten naar Heroes Dutch Comic Con. De verwachting is dat de volgende gast volgende week bekendgemaakt wordt.

NieuwsFilm

meest populair