Philips onthult een echte 'James Bond'-gadget voor op het werk of school

Een normaal uitziend pennetje dat meer kan dan alleen maar schrijven.


James Bond beschikt in bijna elke film over speciale gadgets, maar nu heb je zelf ook de mogelijkheid om iets meer op 007 te lijken. Het gaat hier om de Philips VoiceTracer Recorder Pen, waarmee je schrijvend stiekem gesprekken mee kan opnemen.

Deze Philips VoiceTracer audiorecorderpen ziet eruit als een gewone pen, maar je kan er heel wat meer mee. Zo kan je gesprekken opnemen met het pennetje, zelfs tijdens het schrijven. Sommigen vinden het een gave gadget, bij anderen zorgt het voor gefronste wenkbrauwen.

Geheim
Het feit dat de opname-implementatie in de pen verwerkt is, doet vermoeden dat je wellicht wat minder opvallende opnames zou willen maken. Niet iedereen is dus fan van het idee dat je zomaar alles en iedereen kan opnemen zonder dat je omgeving daarvan op de hoogte is.

Toch zijn er ook genoeg mensen die de pen wel een gaaf idee vinden, om bijvoorbeeld iemand tijdens een training op te nemen zonder intimiderende of grote apparatuur te gebruiken. Hoe dan ook, het pennetje is nu online te koop voor ongeveer 80 euro.

Bond
Pierce Brosnans Bond kreeg ook al een keer een hele speciale pen, maar dat was zelfs een granaat. Hieronder zie je de grappige scène terug.NieuwsFilm

meest populair