De film 'Crypto Boy' gaat de crypto-fans veroveren op Netflix

De film 'Crypto Boy' gaat de crypto-fans veroveren op Netflix

De nieuwe film Crypto Boy zal heel wat crypto-fans in Nederland naar Netflix lokken.

Netflix heeft de eerste beelden voor Crypto Boy online gezet. Het betreft de tweede Netflix-film van regisseur Shady El-Hamus. Zoals de titel al zegt zal crypto een belangrijke rol spelen in de film.

Crypto Boy is een familieproject. Shady's broer Shahine speelt de hoofdrol als Amir en zijn vader Sabri Saad zien we in de rol van vader Omar. In Crypto Boy maken we kennis met de jonge Amir, die probeert het bedrijf van zijn vader te redden door gebruik te maken van crypto.

Crypto's als redding
In Amsterdam Oost droomt de jonge bezorger en sjacheraar Amir van een betere toekomst maar komt hij niet verder dan bestellingen rond te fietsen voor Burrito, het slechtlopende Mexicaanse restaurant van zijn vader Omar.

Amir heeft ideeën om het oude Burrito te moderniseren, maar zijn vader ziet in zijn zoon vooral een onverantwoordelijke nietsnut. Als Amir een charismatische crypto ondernemer ontmoet, is hij vastbesloten om aan zijn vader te laten zien wat hij waard is.

Volgende maand
Eerder maakte El-Hamus de film Forever Rich uit 2021 voor Netflix. Crypto Boy is vanaf 19 oktober hier te zien op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair