Deze stevige Nederlandse oorlogsfilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Netflix zette deze week de film Grenzeloos Verraad online en deze wordt nu sterk bekeken.


De Nederlandse oorlogsfilm Grenzeloos Verraad verscheen deze week op Netflix en de film staat nu al in de Netflix Top 10. De film was nog niet eens zo heel lang geleden te zien in de bioscoop en staat nu op drie de toplijst van Netflix.

Grenzeloos Verraad alias Betrayal komt van regisseurs Dennis Bots en Thomas Nauw en Netflix omschrijft de film met woorden als "duister, drama" en "Tweede Wereldoorlog". Er zijn rollen voor onder andere Peter Nilessen, Dirk Gunther Mohr en Andreas Lessig.

Sterk ontvangen
De ontvangst van Grenzeloos Verraad mag sterk genoemd worden. Op de IMDb staat de film na een aantal honderd stemmen op een 6,7/10 en Moviemeter noteert een nette 6,1/10.

Op Moviemeter schrijft ene jeroenemans: "Zeer knap gemaakte film. Sterk gefilmd en fijn dat ieder zijn eigen taal sprak wat de film goed doet. Voor mij een dikke aanrader."

Nu op Netflix
Wil je Grenzeloos Verraad graag zien, dan vind je de oorlogsfilm nu hier op Netflix.


De synopsis: Na een zwaar verlies tijdens de Tweede Wereldoorlog zet een Duitse legerofficier alles op het spel om mensen in Nederland te helpen uit handen van de nazi's te blijven.

NieuwsFilm

meest populair