'Aquaman 2' wordt nu al afgekraakt: "wanneer leren ze van hun fouten?"

'Aquaman 2' wordt nu al afgekraakt: "wanneer leren ze van hun fouten?"

Net zoals bij 'The Flash' lijkt de CGI simpelweg niet goed genoeg.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Aquaman and the Lost Kingdom. Zo doet een gerucht de ronde dat mensen de zaal uitliepen tijdens een 'test-vertoning'. Nu is er wederom slecht nieuws.

In het Aquaman-vervolg keert Jason Momoa terug als de geliefde superheld. Eerder deze maand kwam de eerste echte trailer voorbij, maar toch maken de nodige filmfanaten zich nu zorgen. De CGI lijkt er namelijk niet goed uit te zien.

Dezelfde fout
De laatste DC-film, The Flash, werd ook maar wisselvallig onthaald, maar het was voornamelijk de CGI die zorgde voor gefronste wenkbrauwen. De special effects zagen er namelijk verre van overtuigend uit.

Dit lijkt nu wederom het geval te zijn. Ondanks het feit dat we nog niet echt goed kunnen oordelen , aangezien het gaat om een trailer van een paar minuutjes, zeggen sommige fans dat dit niet goed genoeg is. De trailer zou je zin moeten geven om de film te zien, maar lang niet iedereen is overtuigd.

Gezichten
Momoa komt natuurlijk voorbij in de trailer, net zoals Nicole Kidman, die wederom in de huid kruipt van Atlanna, Aquamans moeder. Beide acteurs zien echter niet echt goed uit in bepaalde scènes. Oordeel hieronder zelf maar met verschillende reacties en beelden.







NieuwsFilm

meest populair