'All of Us Strangers': Intrigerende trailer van fantasyfilm met 'Gladiator 2' ster Paul Mescal

'All of Us Strangers': Intrigerende trailer van fantasyfilm met 'Gladiator 2' ster Paul Mescal

Searchlight Pictures heeft een trailer onthuld voor de romantische film "All of Us Strangers", waarin Paul Mescal en Andrew Scott verliefd raken op elkaar en spoken zien.

Searchlight Pictures heeft een trailer onthuld voor All of Us Strangers, waarin Paul Mescal (Aftersun) en Andrew Scott (Sherlock) verliefd raken op elkaar en spoken zien.

All of Us Strangers is een nieuwe romantische film van regisseur Andrew Haigh met een sciencefiction-twist. Mescal en Scott spelen Adam en Harry, buren die verliefd raken op elkaar. Als Adam op bezoek gaat in het huis waar zijn ouders 30 jaar eerder zijn gestorven, blijken zij springlevend en geen dag ouder.

Strangers
De film is een adaptatie van het boek Strangers geschreven door Taichi Yamada. Naast Mescal en Scott zijn er ook rollen voor Jamie Bell en Claire Foy als de ouders van Adam.

All of Us Strangers ging in augustus in première op het Telluride Film Festival. Critici waren meteen lyrisch en prijzen de film voor zijn fantastische acteerwerk en regie. De film is een emotionele achtbaanrit over het belang om los te laten van je verleden.



Eén van de beste films van het jaar
Op dit moment scoort de film op recensie-website Rotten Tomatoes een mooie 95%. Enkele critici noemen de film zelfs één van de beste films van het jaar.

De film zal in de States vanaf 22 december te zien zijn. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair