Hitsige film op Netflix wordt dit weekend enorm goed bekeken

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.


Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Love at First Sight (2023)
Regie: Vanessa Caswill | Cast: Ben Hardy, Haley Lu Richardson, Jameela Jamil, e.a. | Kijk direct
Oliver en Hadley ontmoeten elkaar op een vlucht van New York naar Londen. Het lijkt alsof het lot hen bij elkaar heeft gebracht, want de vonken vliegen onmiddellijk over. Na hun landing verliezen ze elkaar echter uit het oog door alle chaos op het vliegveld. De kans dat ze elkaar opnieuw spontaan tegenkomen lijkt klein, maar wie weet is het geluk opnieuw aan hun zijde.65 (2023)
Regie: Scott Beck en Bryan Woods | Cast: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, e.a. | Kijk direct
Om de dure behandeling van zijn zieke dochter te kunnen betalen, besluit astronaut Mills een missie uit te voeren. Deze gaat gruwelijk mis wanneer hij na een crash op een prehistorische aarde belandt. De enige andere overlevende blijkt een jong meisje genaamd Koa. Samen moeten ze zien te overleven tussen gevaarlijke wezens om hun enige hoop op redding te bereiken.Grenzeloos Verraad (2023)
Regie: Dennis Bots en Thomas Nauw | Cast: Peter Nillesen, Dirk Gunther Mohr, Ingrid Bisschop, e.a. | Kijk direct
Een boerengezin Wesseling biedt tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdak aan meerdere Joodse gezinnen. Op een dag worden ze gedwongen om een groep Duitse soldaten te ontvangen. Op een dag ontdekt hun officier, Ludwig Mengelberg, de onderduikers. Hij krijgt een relatie met een joodse vrouw. Vervolgens zet hij alles op het spel door de onderduikers en het gezin Wesseling te helpen via een list.NieuwsFilm

meest populair