Eerste recensies scifi-horrorfilm 'No One Will Save You' van Disney+: top of flop?

Sommige mensen vinden de film geweldig, anderen vinden de blockbuster niet meer dan vermakelijk.


Eerder deze maand verscheen de trailer van de nieuwe monsterfilm van Disney+, genaamd No One Will Save You. Nu zijn ook de eerste recensies online opgedoken. De vraag is nu, is de griezelfilm top of toch een flop?

De synopsis luidt als volgt: de creatieve en getalenteerde jonge vrouw Brynn Adams is vervreemd van haar gemeenschap. Eenzaam, maar altijd hoopvol, vindt Brynn troost binnen de muren van het huis waar ze is opgegroeid.

Gevaar
Op een nacht wordt ze gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt is een actievolle confrontatie tussen Brynn en een groep buitenaardse wezens die haar toekomst bedreigen en haar dwingen om met haar verleden om te gaan.

De film staat nu sinds enkele dagen op de streamingigant, waardoor de eerste recensies nu ook te vinden zijn. Op Rotten Tomatoes krijgt No One Will Save You wel twee verschillende cijfers. Filmcritici geven de film namelijk een nette 78%, maar het 'gewone publiek' komt uit bij 58%.

Recensies
Op IMDb scoort de film weer een 6,5. De film werd gemaakt door Brian Duffield, o.a. bekend van de zeer vermakelijke Love and Monsters. De hoofdrol is weggelegd voor Kaitlyn Dever. Zij wist al eerder hoge ogen te gooien in Booksmart en Justified.

Mocht je de laatste griezelige trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder terug.NieuwsFilm

meest populair