Netflix pakt binnenkort uit met grote flop met Robert Downey Jr.

In 'Dolittle' speelt de 'Iron Man'-acteur een magische dierendokter die op een bijzonder avontuur gaat.


Netflix pakt binnenkort met een leuke familiefilm: Dolittle. Daarin speelt Robert Downey Jr. een begaafde dierendokter die op een spannend avontuur moet om het leven van de koningin te redden.

In Dolittle, gebaseerd op de kinderboeken van Hugh Lofting, spelen een hoop bekende namen mee. Zo hebben Michael Sheen (Passengers), Antonio Banderas (The Mask of Zorro) en Tom Holland (Spider-Man) een rol in dit kleurrijke en grappige avontuur.

Het verhaal
Dierendokter John Dolittle heeft een bijzondere gave: hij kan praten met dieren. Sinds de dood van zijn vrouw, leeft hij een teruggetrokken bestaan op zijn landgoed.

Dolittle moet echter noodgedwongen op avontuur wanneer koningin Victoria ernstig ziek wordt. Samen met zijn exotische dieren gaat hij op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland.

Netflix
Netflix heeft aangekondigd dat Dolittle binnenkort beschikbaar zal zijn. Vanaf 10 oktober kijk je deze prent, die leuk is voor heel de familie, op de streamingdienst.


Op de hoogte blijven? Je kunt hier regelen dat je een melding ontvangt op de dag dat Netflix de film aan zijn catalogus toevoegt.

NieuwsFilm

meest populair