'Evil Dead Rise' choqueert Netflix-kijkers: de gruwelijkste horrorscène ooit?

'Evil Dead Rise' choqueert Netflix-kijkers: de gruwelijkste horrorscène ooit?

De horrorfilm is in Nederland juist weer op Pathé Thuis en HBO Max te zien.

De horrorfilm Evil Dead Rise kwam pas eerder dit jaar uit, maar in Engeland is de griezelfilm nu al op Netflix te zien. De film werd dan ook veel bekeken, maar kijkers laten zich nu online uit over een scène die te gruwelijk voor woorden is.

Evil Dead Rise draait om een jonge vrouw genaamd Beth, die haar alleenstaande moeder, zus Ellie en haar familie bezoekt in een krap appartement in Los Angeles. Helaas wordt dit echter geen gezellig familie-uitje...

Problemen
Wanneer iemand het angstaanjagende Necronomicon Ex-Mortis ontdekt ergens verborgen diep in het gebouw en een demonische entiteit laat ontsnappen, moeten ze samen vechten om hun familie te beschermen tegen de ondode Deadites.

Een van de familieleden transformeert zich in een demon die de familie behoorlijk teistert. Een scène is behoorlijk 'hardcore'. Als je de film hebt gezien, ben je dit moment hoogstwaarschijnlijk nog niet vergeten. Het gaat in ieder geval over een kaasrasp, maar deze wordt niet gebruikt voor de kaas...

Impact
De regisseur van de film, Lee Cronin, zegt dat sommige fans nu op hem afkomen met een kaasrasp en vragen of hij deze kan signeren. Hij liet zich uit over hoe hij bij dit idee kwam: "Ik liep mijn keuken in, zag de kaasrasp en dacht: 'Oh, dat ga ik in de film gebruiken!'".



Zelfs de echte 'die-hard' horrorfans kijken weg tijdens dit moment. Zo staat er op sociale media: "Ik kan nooit meer op dezelfde manier kijken naar een kaasrasp" of "Een van de ergste scènes ooit" en "Dit zal me altijd bijblijven..."

NieuwsFilm

meest populair