'Aquaman'-acteur Jason Momoa verrast fans in de supermarkt: met zijn allen dronken?

De geliefde acteur verkoopt zijn eigen vodka en gaat graag met zijn klanten op de foto.

Door redactie
Jason Momoa is een van de populairste acteurs in Hollywood. De spierbundel was in de nodige blockbusters te zien, dus het is niet zo gek dat hij snel herkend wordt wanneer hij zich eens op straat durft te laten zien. In het onderstaande filmpje is hij ook behoorlijk populair.

Momoa, o.a. bekend van Game of Thrones en van zijn rol als Aquaman in diverse DC-films, heeft ook zijn eigen vodka merk. Hij wilde zijn drankje nu even in de spotlights zetten en besloot daarom om zijn alcohol zelf in de supermarkt te verkopen.

Filmpje
De vodka, genaamd Meili, kost normaalgesproken ongeveer 24 dollar per fles, maar hier koop je er toch zeker wel een van wanneer je er de handtekening van Momoa bijkrijgt of even een kiekje kan maken met de acteur.

Ondanks het feit dat het filmpje in een mum van tijd duizenden keren werd bekeken en veel 'geliket' werd, is niet iedereen er een fan van. Sommigen vinden het onbeschoft dat de klanten in de supermarkt niet omkijken naar de collega's en vrienden van Momoa.

Foto's
Zo schrijft een iemand: "Ik vind het maar niks, mensen die zijn vriend negeren of gewoon naar hem toelopen alsof hij een of ander dier in de dierentuin is. Ze maken een foto, zeggen helemaal niks en bedanken hem ook niet". Deze persoon heeft met dit bericht al bijna 400 likes te pakken.

Oordeel zelf met het filmpje hieronder.NieuwsFilm

meest populair