Regisseur over de nieuwe 'Hunger Games'-film: is er ruimte voor meer delen?

Wel geen Katniss Everdeen meer, maar wel spin-offs en andere verhalen.


Jennifer Lawrence heeft al in heel wat blockbusters gespeeld, maar een van haar bekendste rollen is toch wel zonder enige twijfel haar rol als Katniss Everdeen in de Hunger Games-franchise. Haar verhaal zit erop, maar komen er nog meer spin-offs aan?

Volgens regisseur Francis Lawrence is dit zeker een mogelijkheid. Tijdens een recent interview laat hij zich over meer spin-offs uit. Zo komt over niet al te lange tijd al de prequel The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes uit, maar als het aan Lawrence ligt blijft het daar niet bij.

Reactie
Zo zegt de filmmaker nu dat hij er zeker niet op tegen is dat er nog meer verhalen uit de Hunger Games-wereld zullen verschijnen, maar dat de schrijfster Suzanne Collins hier ook zin in moet hebben.

"Ik vind het geweldig hier aan te mogen werken want het zijn geweldige verhalen" begint Lawrence. "Suzanne is een fantastische schrijfster. Haar verhalen zijn altijd gebaseerd op het echter leven, iets dat ze echt en authentiek doet aanvoelen".

Meer?
Zo vervolgt Lawrence: "Als zij nog met andere thema's en verhalen van komen, of het nu gaat om nieuwe mensen of bekende gezichten als Finnick, Haymitch en zo kan ik doorgaan, dan ben ik een en al oor".


Producent Nina Jacobson deelt die mening: "Als Suzanne nog verhalen heeft te vertellen wil ik ze zeker horen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door haar perspectief. Ik sta altijd achter haar, want ze komt elke keer weer met kwaliteit".

NieuwsFilm

meest populair