Eindelijk: de eerste trailer voor 'Argylle' met ongelofelijk sterrenensemble

Regisseur Matthew Vaughn heeft grootste plannen en wil er een reeks van maken.


Al jarenlang wordt er gesproken over de film Argylle, maar het is nu al een tijdje stil rondom de blockbuster. Daar komt nu verandering in, met de teaser trailer die nu op YouTube te vinden is.

Argylle is de nieuwe film van regisseur Matthew Vaughn, o.a. bekend van Kick-Ass en de Kingsman-films. Voor zijn blockbuster wist hij ook sterrenensemble te strikken.

Grote namen
Zo zullen in de film Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena, Samuel L. Jackson én Dua Lipa te zien zijn. De nodige grote namen dus, die misschien ook wel terug zullen keren voor meer.

Vaughn wil hier namelijk een franchise van maken. Zijn film is gebaseerd op het boek van Ellie Conway, dat gaat over Argylle, 's werelds beste spion. Het is de bedoeling dat er een trilogie van wordt gemaakt, maar als de films aanslaan wil Vaughn voor nog meer gaan.

Reactie
Zo zei de filmmaker al eerder: "Toen ik het vroege ontwerpmanuscript las, had ik het gevoel dat het de meest ongelooflijke en originele spionagefranchise was sinds de boeken van Ian Fleming uit de jaren 50. Dit gaat het spionagegenre opnieuw uitvinden".Het is vooralsnog onbekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, maar de verwachting is dat dit ergens begin volgend jaar zal zijn. In Frankrijk komt de film namelijk eind januari 2024 uit. Begin februari 2024 zal de blockbuster in de Spaanse bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair