48-jarige Leonardo DiCaprio legt zich weer vast met dit 25-jarige topmodel

De met een Oscar bekroonde acteur stelt haar voor aan zijn moeder.

Door redactie
Leonardo DiCaprio staat niet alleen bekend als een van de beste acteurs in Hollywood, ook is hij een heus feestbeest. De geliefde acteur wordt vaker gespot met veel jongere vrouwen maar nu lijkt hij toch echt weer een vaste relatie te hebben.

Een tijdje leek het erop dat de met een Oscar bekroonde acteur de ware had gevonden in actrice Camila Morrone (o.a. bekend van Mickey and the Bear), maar enige tijd geleden gingen de twee bekendheden toch uit elkaar.

Daten
Sindsdien doet het ene na het andere gerucht de ronde dat de Inception-acteur weer een ander jong topmodel aan de haak heeft weten te slaan. We hebben dan ook al de nodige namen voorbij zien komen. Nog niet zo heel lang geleden was Vittoria Ceretti aan de beurt.

DiCaprio, vandaag de dag 48 jaar oud, werd gespot met het 25-jarige topmodel in een nachtclub in Ibiza. Hier werden de twee bekendheden dansend en zoenend gespot. Dit is de normaalste zaak in de wereld voor de acteur, maar nu gaat hij toch iets verder.

Moeder
DiCaprio heeft Ceretti nu namelijk aan zijn moeder voorgesteld. Het kersverse koppel werd in de Pinacoteca Ambrosiana Museum in Milan gespot. DiCaprio's moeder, de 80-jarige Irmelin Indenbirken, was hier ook bij. Ceretti was in Milan voor de fashion week, zoals dat hieronder te zien is.Ceretti was zelf al eerder getrouwd, maar zette in 2020 nog een punt achter haar huwelijk met Matteo Milleri. Grappig genoeg is Ceretti goed bevriend met topmodel Gigi Hadid, die enige tijd ook een relatie had met DiCaprio.

NieuwsFilm

meest populair