Bioscoopkaartjes voor de bioscoopfilm van Taylor Swift zijn flink aan de prijs

De concertregistratie The Eras Tour van Taylor Swift gaat waarschijnlijk honderden miljoenen opbrengen.


De bioscoop wordt ook steeds meer een poppodium. De grootste sterren sturen namelijk een concertregistratie het witte doek op en regelmatig zijn die een succes. De absolute kaskraker onder de concertregistraties verschijnt binnenkort ook in de Nederlandse bioscopen.

Taylor Swift: The Eras Tour van Taylor Swift was al aangekondigd voor de Amerikaanse bioscopen en nu is bekend geworden dat de concertregistratie vanaf 13 oktober ook in Nederlandse bioscopen verschijnt, onder meer in Pathé, Kinepolis en Vue.

Kaskraker
In de States wordt een weekendopbrengst van zo'n $100 tot 125 miljoen verwacht. Tot op heden openden alleen de films Barbie, The Super Mario Bros. Movie, Spider-Man: Across the Spider-Verse, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Ant-Man and the Wasp: Quantumania met een score hoger dan $100 miljoen.

Pathé Arena maakt een waar feestje van de release. "Op de premièredag wordt Pathé Arena volledig omgetoverd tot Taylor Swift-theater: de show is op vrijdag 13 oktober in alle zalen in Pathé Arena (m.u.v. 4DX) te zien," valt er in een persbericht te lezen.

The Eras Tour
Opvallend is dat Swift pas op 4, 5 en 6 juli 2024 in Nederland te zien zal zijn met haar The Eras Tour, in de Johan Cruyff Arena.


Taylor Swift: The Eras Tour is geregisseerd door Sam Wrench die eerder de concertfilms van onder meer Billie Eilish, Lizzo en BTS maakte. De film is opgenomen tijdens Taylor Swifts eerste drie shows in het SoFi Stadium in Los Angeles.

Prijzig
De kaartjes voor de vertoning zijn behoorlijk prijzig te noemen. De tickets bij Pathé zijn te koop voor 19,89 euro - het geboortejaar van Taylor Swift - en de kindertickets voor 13,13 euro (zonder toeslagen) - het lievelingsgetal van de Amerikaanse singer-songwriter. De voorverkoop is gestart bij onder meer Pathé, Kinepolis en Vue.

NieuwsFilm

meest populair