Trailer voor de visueel gave film 'Peter and the Wolf' van HBO Max

Trailer voor de visueel gave film 'Peter and the Wolf' van HBO Max

Alweer de zoveelste Peter en de Wolf-film, maar eerlijk is eerlijk, deze ziet er erg goed uit!

Er zijn al de nodige Peter and the Wolf-films geweest. Een van de eerste animatiefilms over dit beroemde sprookje stamt alweer uit 1946. Nu stopt HBO Max het bekende verhaal in een nieuw jasje. Hier is nu ook de eerste trailer van opgedoken.

Peter en de wolf is een muzikaal sprookje van Sergej Prokofjev voor spreekstem en orkest. Het stuk ging in 1936 in Moskou in première en is wereldwijd zeer succesvol geworden. Er zijn dan ook al de nodige verfilmingen geweest.

Opnieuw
Voor deze Peter and the Wolf besloten regisseurs Elliot Dear (o.a. bekend van Love, Death & Robots) en Stephen McNally (Forgot) samen te werken. In de trailer horen we de bekende stem van Gavin Friday, de geliefde zanger en componist.

Mocht je het verhaal niet kennen, de film volgt de 12-jarige Peter, die zijn ouders is verloren. Hij trekt vervolgens in bij zijn grootvader, maar een echt goede band hebben de twee niet. Wanneer Peter hoort dat er een wolf in de bossen leeft, wil hij zich bewijzen en de wolf vinden.

Team
Gedurende zijn reis komt hij verschillende dieren tegen waar hij mee bevriend wordt. Zij helpen hem en gaan met Peter op avontuur. Elk personage in het verhaal wordt verbonden aan een specifiek muziekinstrument en heeft elk een eigen herkenbaar motief.

Bekijk de mooie trailer van de animatiefilm hieronder.



NieuwsFilm

meest populair