Ian McKellen terug als Magneto in het MCU? Dan moeten ze haast maken!

Ian McKellen terug als Magneto in het MCU? Dan moeten ze haast maken!

De legendarische acteur geniet nog van het acteren maar misschien dat hij toch een punt achter zijn carrière moet zetten.

De legendarische acteur Ian McKellen draait al een behoorlijk lange tijd mee in Hollywood. Zijn eerste rol stamt alweer uit 1964 maar nu, 130 films later, denkt hij eraan een punt achter zijn zeer indrukwekkende carrière te gaan zetten. Keert hij hiervoor nog eens terug als Magneto?

Hoewel de acteur in talloze films (en series) te zien was, zijn enkele rollen natuurlijk wereldberoemd. Denk bijvoorbeeld maar aan Gandalf in The Lord of the Rings en The Hobbit-films, maar ook Magneto in de X-Men-franchise.

Terugkeer
Nu dat Marvel Fox heeft overgenomen en over de X-Men rechten beschikt, zullen ze niet te lang moeten wachten mochten ze hem opnieuw willen laten komen opdraven als Magneto. McKellen geeft nu aan dat hij hoogstwaarschijnlijk niet lang meer acteert.

Zo zegt de inmiddels 84-jarige acteur tijdens een recent interview: "Ik denk niet dat ik nog lang doorga... Ik doe niet meer aan musicals en heb ook niet meer echt veel zin om op een world tour te gaan of iets dergelijks".

Rustig aan
McKellen vervolgt: "Ik vind het fijn dat ik gewoon thuis kan zijn en naar het theater daar kan gaan. Ik ben er heel erg dankbaar voor, dat ik dit nog kan doen. Ik geniet van elke tentoonstelling. Zo lang het gaat ga ik dus ook zeker door".



"Ik ben echter wel ook realistisch. Ik weet dat elk moment iets kan gebeuren waardoor ik niet meer kan acteren. Zo lang mijn knieën het echter volhouden en ik helder bij geest ben ga ik door. Ik heb het gevoel dat ik best een goede acteur ben geworden nu" grapt hij.

NieuwsFilm

meest populair