Eerste trailer 'The Toxic Avenger' met Peter Dinklage is heerlijk ranzig

Eerste trailer 'The Toxic Avenger' met Peter Dinklage is heerlijk ranzig

De komische horrorfilm van Legendary Pictures werd tijdens het recente Fantastic Fest ontzettend goed ontvangen.

Legendary Pictures heeft een zogenaamde red-bandtrailer vrijgegeven voor Macon Blairs remake van horror-comedy The Toxic Avenger.

Peter Dinklage speelt de giftige wreker in de film en wordt omringd door acteurs als Elijah Wood, Jacob Tremblay, Taylour Paige, Julia Davis en Kevin Bacon.

Remake met hoger budget
De film is een remake van de iconische titel van Troma Entertainment uit 1984. Dinklage speelt de rol van Winston Gooze, een concierge wiens werkgever weigert om de behandelingen voor zijn terminale ziekte te bekostigen.

Na zijn werkgever uit wraak te hebben beroofd, valt Winston in een vat chemisch afval en wordt hij de onwaarschijnlijke held genaamd Toxic Avenger.

Een onverwachte hit?
De film beleefde onlangs zijn première tijdens Fantastic Fest in het Texaanse Austin. Daar werd de film met veel lof ontvangen, waardoor de score op Rotten Tomatoes vooralsnog op 92% staat.



De teaser laat zien hoe een groep extremisten een lunchroom in gijzeling neemt. Dit alles wordt verkondigd in een overdreven jaren '80-journaalstijl die perfect bij de film past. Het personage van Dinklage is slechts nog in schaduwvorm te zien.

Release in 2024?
Producenten van de film zijn Alex Garcia, Michael Herz, Lloyd Kaufman en Mary Parent.

The Toxic Avenger heeft nog geen releasedatum, maar hier zal naar verwachting snel verandering in komen.

NieuwsFilm

meest populair