Deze dystopische thriller knalt de Netflix Top 10 binnen

Deze dystopische thriller knalt de Netflix Top 10 binnen

De duistere Spaanse film Nowhere speelt zich af op een zeecontainer, en dat trekt flink de aandacht.

Binnenkort verschijnt de film The Dive in de bioscoop en verleden jaar wist Fall indruk te maken. Op Netflix is nu de thriller Nowhere een hit, ook een film die zich voornamelijk op één onheilspellende plek afspeelt. De film kwam binnen op de tweede plaats in de Netflix Top 10.

Nowhere is een Spaanse film van regisseur Albert Pintó en Netflix omschrijft de thriller met woorden als "dystopisch, duister" en "spannend". De belangrijkste rollen zijn voor Anna Castillo en Tamar Novas.

Goede ontvangst bij publiek
Met 57 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes blijkt de ontvangst onder de critici nog wat mager. Het publiek is duidelijk meer tevreden gezien de 75 procent als publieksscore op Rotten Tomatoes en de 6,5/10 op de IMDb, na ruim 2K stemmen.

FilmTotaal-recensent Tim Bouwman zag de film en gaf de helft van de maximale score: "Een dik aangezette orkestrale score geeft extra gewicht aan een film die indruk maakt, maar met zijn extreme inzet risicovol inspeelt op het geloof en incasseringsvermogen van zijn publiek."

Nu op Netflix
Heb je zin in deze spannende thriller, dan vind je Nowhere nu hier op Netflix.


De synopsis: Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.

NieuwsFilm

meest populair