Geplaagde superheldenfilm eindelijk echt aangekondigd: "Daar blijf ik bij"

Geplaagde superheldenfilm eindelijk echt aangekondigd: "Daar blijf ik bij"

Na jaren van geruchten en wensen zien we in 2025 eindelijk Spawn in de bioscopen.

In 1997 verscheen de zwak ontvangen superheldenfilm Spawn in de bioscopen. De film met onder meer Michael Jai White, John Leguizamo en Martin Sheen was een van de eerste superheldenfilms met computergeanimeerde shots.

Een nieuwe verfilming van de comics van Todd McFarlane wordt al sinds 2007 door de bedenker gepromoot. Hij zou de film met een productiebudget van $8-10 miljoen zelf regisseren en Jamie Foxx (Spider-Man: No Way Home) moest de hoofdrol gaan spelen. Het laatste lijkt nog te gaan gebeuren.

Blumhouse
In 2016 kwam Blumhouse Productions aan boord als partner, maar sindsdien horen we weinig van de film, anders dan dezelfde geruchten met onder meer een opnamestart in 2019 en 2020.

Nu komt Jason Blum van Blumhouse met een belofte. De film moet in 2025 gaan verschijnen. "In 2025 komt Spawn uit. Daar blijf ik bij. Daar blijf ik bij," aldus Blum in gesprek met ComicBook.com.

"The Boys"
Eerder beschreef McFarlane de film al als een kruising tussen de Prime Video-serie The Boys en een traditionele horrorfilm. Wil je de eerdere Spawn-film graag een keer zien, dan vind je die op Dvd op Bol.com en vast op Marktplaats.



NieuwsFilm

meest populair