'Red Dead Redemption'-fans maken ongelooflijke filmtrailer met Mads Mikkelsen in de hoofdrol

'Red Dead Redemption'-fans maken ongelooflijke filmtrailer met Mads Mikkelsen in de hoofdrol

Er is een concepttrailer gemaakt voor een mogelijke 'Red Dead Redemption' film.

Red Dead Redemption-Fans hebben een prachtige conceptrailer gemaakt voor de filmversie van de game. Red Dead Redemption is een van 's werelds meest populaire spellen en heeft dan ook een grote fanschare.

Toch zijn er ook twijfels over de haalbaarheid van een filmversie. Sommigen twijfelen of het verhaal zich laat vertalen naar live-actie. Maar velen blijven hopen dat Rockstar Games uiteindelijk de sprong waagt.

De trailer
De steun voor de filmversie komt zelfs van bekendheden als Jack Black (School of Rock), die de vergelijking trok met succesvolle HBO-serie The Last of Us. De acteur stelt dat het verhaal van Red Dead Redemption even goed, of zelfs sterker is.

In de concepttrailer is Mads Mikkelsen (Hannibal) te bewonderen als de cowboyheld Arthur Margon. Verder wordt de trailer aangevuld met beelden uit de rauwe westernfilm The Salvation(2014), waarin Mikkelsen schitterde als revolverheld.

Toekomst
Hoewel Rockstar's uitgever, Take-Two Interactive, in het verleden heeft gehint op een mogelijke film, is er op dit moment nog niets officieel bevestigd. Naast Mikkelsen worden anderen sterren genoemd voor de toekomstige hoofdrol, zoals Christian Bale, Tom Hardy, Brad Pitt of de stemacteur van het personage Roger Clark.



NieuwsFilm

meest populair