Taylor Swift als bekend 'X-Men'-personage in 'Deadpool 3'?

Taylor Swift als bekend 'X-Men'-personage in 'Deadpool 3'?

Het gerucht gaat al maanden, maar wordt nu wel heel veel kracht bijgezet.

Er gaat al maanden een gerucht dat popicoon Taylor Swift mogelijk naar het Marvel Cinematic Universe komt als X-Men mutant Dazzler in Deadpool 3.

Haar naam is een van meerdere die hun opwachting zouden moeten maken in het multiversum-deel van de film.

Zou het dan echt?
Zo wordt er tevens gesproken van een opwachting van Channing Tatum als Gambit en Taron Egerton als een Wolverine-variant.

Tot dusver is dit alles pure internetspeculatie. Wel is algemeen bekend dat Swift al heel lang goede vrienden is met Ryan Reynolds en zijn vrouw Blake Lively, en heeft Reynolds eerder laten weten dat hij Swift graag in de film zou willen hebben.

Hoezo toeval?
Een korte video gefilmd tijdens een football-wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de New York Jets zet het gerucht echter kracht bij.



We zien in de video, die je hieronder kunt checken op X/Twitter, hoe Swift arriveert samen met Blake Lively. Maar wie loopt er achter hen aan? Niemand minder dan Reynolds, Hugh Jackman én Deadpool 3-regisseur Shawn Levy.

Opnames hervat
Is dit een bevestiging van Swift als Dazzler? Zeker niet, maar het is allemaal wel erg toevallig zo.

De opnames van Deadpool 3 liggen momenteel natuurlijk stil wegens de acteursstaking, maar de onderhandelingen om deze te stoppen gaan deze week verder.

Swift kunnen we in de tussentijd nog zien in haar concertfilm The Eras Tour, die een van de grootste openingsweekenden van het jaar belooft te krijgen.



NieuwsFilm

meest populair