Al decennialang ruzie: waarom haten Sylvester Stallone en Richard Gere elkaar?

Al decennialang ruzie: waarom haten Sylvester Stallone en Richard Gere elkaar?

De twee zouden samen een film te zien zijn maar er werd al snel duidelijk dat dit niks geen worden.

Het komt wel vaker voor dat bepaalde acteurs het niet zo heel goed met elkaar kunnen vinden. Niet iedereen zal de film The Lords of Flatbush kennen, maar hier waren wel twee Hollywood-'heavyweights' bij betrokken die elkaar niet konden uitstaan.

Het gaat hier om niemand minder dan Sylvester Stallone en Richard Gere. De twee acteurs draaien al een hele tijd mee in de filmwereld en hebben allebei behoorlijk mooie carrières. Beide mannen zouden in The Lords of Flatbush spelen, maar vanwege hun moeizame relatie ging dit toch niet door.

Ontslag
Gere liet tijdens een eerder interview weten dat hij het niet goed kon vinden met Stallone: "We mochten elkaar niet. Hij liep rond op de set in zijn veel te grote motorjas en deed zich voor alsof hij de grote baas was".

"Op een dag moesten we een vechtscene oefenen en hij ging hier iets te ver in. Hij pakte me vast en was te ruig. Ik zei nog vriendelijk tegen hem: "Doe het iets rustiger aan" maar hij luisterde niet. Hij ging helemaal op in zijn personage en ik kon niet met hem redeneren".

Ruzie
Toch is het wel te begrijpen waarom Gere Stallone niet mag. Laatstgenoemde verkocht hem zelfs een klap vanwege een beetje mosterd. Zo zei Stallone als eens: "Het was lunchtijd en ik ging in de auto zitten, want dat was de enige warme plek".



"Richard kwam naast me zitten. Hij had een halve kip vol met mosterd. Ik zei nog tegen hem: "Je gaat morsen". Hij zei toen: "Geen zorgen, ik zal opletten" waarop ik weer zei: "Als het op mijn broek terecht komt dan zal je dat berouwen". Hij bijt in de kip en ja hoor, meteen een vlek op mijn broek".

Klap
Stallone vervolgt: "Ik gaf hem een klap in zijn gezicht en duwde hem de wagen uit. De regisseur moest een keuze maken: een van ons moest opstappen, de ander kon blijven. Richard moest vertrekken en tot de dag van vandaag haat hij mij".



NieuwsFilm

meest populair