Trailer: Jason Statham is berucht en gevaarlijk in 'The Beekeepers'

Trailer: Jason Statham is berucht en gevaarlijk in 'The Beekeepers'

Bekijk de eerste trailer voor 'The Beekeepers' van 'Suicide Squad'-regisseur David Ayer

Actieheld Jason Statham zagen we dit jaar al in vier films, met Guy Ritchie's Operation Fortune: Ruse de Guerre, de blockbuster Fast X, de haaienthriller Meg 2: The Trench en de flop Expend4bles. En voorlopig is hij nog niet klaar.

Zijn volgende film staat alweer klaar en deze heet The Beekeeper. De actiethriller komt van David Ayer, die je kent van films als Fury, Suicide Squad en End of Watch.

The Beekeeper
De titel lijkt te suggereren dat je een biografische film krijgt te zien over de bekendste bijenhouder van de wereld. Dat is dus niet het geval. In de film zijn de 'beekeepers' een machtige en clandestiene organisatie van 'deep state operatives'.

Stathams personage, de gepensioneerde staatsagent Adam Clay, is een voormalig lid van deze beruchte beekeepers. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt op het hoogste niveau, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid.

Januari
Statham zal met The Beekeeper het jaar zo'n beetje aftrappen, aangezien de film vanaf 11 januari in de Nederlandse bioscopen te zien moet zijn.


Andere rollen komen van onder andere Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad en Jeremy Irons.

Prime Video
Nadat de film in de bioscoop heeft gedraaid, zal The Beekeeper waarschijnlijk exclusief te zien zijn op Prime Video. Dit komt doordat de film wordt gedistribueerd door Amazon MGM Studios.



NieuwsFilm

meest populair