Moordscène van 'Killers of the Flower Moon' met Leonardo DiCaprio én Robert De Niro

Moordscène van 'Killers of the Flower Moon' met Leonardo DiCaprio én Robert De Niro

De nieuwe Martin Scorsese film lijkt een van zijn beste werken te zijn.

Martin Scorsese heeft al heel wat pareltjes geleverd, dus het is dan ook niet zo heel gek dat miljoenen filmfanaten niet kunnen wachten op Killers of the Flower Moon. De film zal eindelijk deze maand te zien zijn, maar voor de tijd kunnen we wel genieten van de onderstaande clip.

Vroeger maakte de geliefde regisseur de ene na de andere film met Robert De Niro. De laatste jaren werkt Scorsese echter voornamelijk met Leonardo DiCaprio, maar voor Killers of the Flower Moon wist hij beide mannen te strikken. Nu duiken de twee op in een clip van de film.

Verhaal
Het historische verhaal speelt zich af in het jaar 1920 en draait om de Osage-indianen die op mysterieuze wijze zijn vermoord. Men had wel hun vermoedens, de stam bevond zich op land dat rijkelijk gevuld was met olie.

De zaak werd aan een gloednieuwe wetshandhavingsdienst overhandigd, tegenwoordig de dag bekend als de FBI (Federal Bureau of Investigation). Het nieuwe agentschap moest tegen corruptie strijden om het misdrijf op te lossen.

Ontvangst
Het lijkt erop dat Scorsese weer eens iets heel moois levert. Op dit moment staat Killers of the Flower Moon op een zeer indrukwekkende 97% score op Rotten Tomatoes. De R-rated film komt over twee weken tijd uit in Nederland.

Bekijk hieronder de korte scène met de twee topacteurs.



NieuwsFilm

meest populair