'Star Trek'-baas Patrick Stewart: Werken met "vreemde" Tom Hardy was erg uitdagend

'Star Trek'-baas Patrick Stewart: Werken met "vreemde" Tom Hardy was erg uitdagend

Stewart verwachtte niet dat Tom Hardy ooit een succesvol acteur zou worden.

Als acteur heb je je medespelers niet voor het uitkiezen. Star Trek-baas Patrick Stewart kan daar over meepraten. Onlangs heeft hij uitgelegd waarom hij het verdomd moeilijk vond om te werken met Tom Hardy (Venom).

Stewart is vooral bekend van zijn rol als Jean-Luc Picard in Star Trek-franchise. In zijn nieuwe memoires heeft Stewart onthuld dat hij het werken met de jonge acteur "vreemd en uitdagend" vond.

Geen contact mogelijk
Stewart stoorde zich vooral aan Hardy's gedrag tijdens het werken aan het Star Trek: Nemisis (2002). Zo zegt hij: "De acteur die de schurk Shinzon in de film vertolkte, was een vreemde, eenzame jongeman uit Londen. Zijn naam was Tom Hardy."

Volgens Stewart wilde Tom geen contact maken op sociaal niveau. Hij zei nooit "Goedemorgen" of "Welterusten" en was naast het acteren uren in zijn trailer met zijn vriendin te vinden.

Vreemd einde
Stewart beschrijft ook hoe het einde van het werken aan de film normaal gevierd wordt door de cast en crew van een productie. Maar Tom liep gewoon de deur uit, zonder ceremonie of beleefdheden.


Hardy was geen bekende naam toen hij aan Nemisis werkte en Stewart verwachtte ook niet dat hij dat ooit nog zou worden. Hij was toch blij verrast dat de Engelse acteur toch het tegendeel heeft bewezen.

NieuwsFilm

meest populair