Na een lange stilte krijgen we eindelijk weer eens wat te horen over 'Frozen 3'

Na een lange stilte krijgen we eindelijk weer eens wat te horen over 'Frozen 3'

Jennifer Lee is niet meer de regisseuse maar werkt wel mee aan het nieuwe vervolg.

Frozen was een weergaloos succes voor Disney. De geliefde animatiefilm kwam alweer 10 jaar geleden uit. 6 jaar later, in 2019, kwam het vervolg Frozen 2 uit. Er wordt nu alweer een tijdje gesproken over een nieuwe sequel, maar hoe gaat het hier nu eigenlijk mee?

Het is alweer enige tijd geleden dat we iets hebben gehoord over Frozen 3. Fans zullen dan ook blij zijn dat een van de regisseurs van de vorige twee films, Jennifer Lee, nu weer eens komt met nieuwe informatie.

Reactie
Lee, niet alleen bekend van het Frozen tweeluik maar ook van andere sterk onthaalde Disney-films zoals Wreck-It-Ralph en Zootopia, zegt nu het volgende: "Ik kan nog niet al te veel verklappen, maar we zijn er aan begonnen!"

Zo vervolgt Lee: "Ik sta er niet alleen voor en heb een team getalenteerde artiesten om me heen. Ik ben echt super enthousiast. Ik kijk er gigantisch naar uit. Ik weet nog niet precies waar het verhaal over zal gaan maar langzaam maar zeker boeken we vooruitgang".

Ander team
De regie is deze keer echter niet in handen van Lee. Wel werkt zij mee aan Frozen 3. Lee eindigt door te zeggen: "Bob Iger heeft al duidelijk gemaakt dat er meer 'Frozen' aankomt. Dat is alles wat ik er tot nu toe over kan zeggen al zal meer informatie binnenkort volgen".



NieuwsFilm

meest populair