Nieuwste Netflix-thriller scoort keigoed op Rotten Tomatoes: duidelijk een aanrader!

Nieuwste Netflix-thriller scoort keigoed op Rotten Tomatoes: duidelijk een aanrader!

De nieuwe thriller Fair Play wordt sterk ontvangen op Rotten Tomatoes.

Vaker niet dan wel scoren de Netflix Originals goed bij de recensenten. De scores op Rotten Tomatoes vallen daardoor vaak laag uit. Dit geldt nu niet voor de nieuwe thriller Fair Play die sinds gisteren op de streamingsdienst staat.

Fair Play komt van schrijver en regisseur Chloe Domont en je ziet rollen van namen als Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan en Rich Sommer. In januari debuteerde de film al op het Sundance-filmfestival.

Sterk ontvangen
Op Rotten Tomatoes staat Fair Play nu op een sterke 87 procent na 180 recensies. Het publiek geeft op het moment van schrijven ook positieve reacties, met een Audience Score van 70 procent tot gevolg.

"Met een zelfverzekerde stijl die soms doet denken aan de beste nagelbijtende thrillers uit de jaren 90, plaatst Fair Play disharmonie voor het huwelijk naast hebzucht en genderpolitiek in de moordende financiële wereld," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Onderhuids
Ook FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven zag Fair Play en hij gaf op een ster na de volle mep. Thierry concludeerde onder meer: "Aanvankelijk blijft de spanning nog redelijk onderhuids of is deze te onderdrukken met drank en seks, maar tegen het einde bereikt de situatie een kookpunt waarvan geen weg meer terug is."


Je kunt de film nu hier op Netflix bekijken, of eventueel in een Kinepolis Jaarbeurs op het grote doek.

NieuwsFilm

meest populair