De 'John Wick'-filmreeks niet dood: "Ik heb plannen voor John Wick 5, 6, 7, 8, 9"

De 'John Wick'-filmreeks niet dood: "Ik heb plannen voor John Wick 5, 6, 7, 8, 9"

Regisseur Chad Stahelski wil maar wat graag door maar wel onder een enkele voorwaarde.

Keanu Reeves was maar liefst vier keer te zien als John Wick in de gelijknamige reeks, maar hier lijkt het misschien bij te blijven. Ondanks het feit dat het vierde deel sterk werd onthaald, is een vijfde film nog niet bevestigd. Regisseur Chad Stahelski heeft echter wel zin om door te gaan. Opgelet: SPOILERS volgen!

In het vierde deel lijkt het erop dat Wick om het leven komt. We zien zijn grafsteen, maar we krijgen nooit zijn lichaam te zien, waardoor fans hopen dat de vechtmachine nog eens terugkeert. Nu zegt Stahelski dat hij nog aardig wat ideeën heeft.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de filmmaker weten dat hij niet alleen ideeën heeft voor een vervolg maar ook nog voor de nodige andere films. Zo zegt hij: "Ik heb zoveel schriften liggen met allerlei notities. Ik kan nog een John Wick 5, 6, 7, 8, en zelfs 9 maken".

"Kortom, we hebben meer dan genoegen materiaal maar nog geen concreet verhaal. Ik wil het niet alleen voor het geld doen. Natuurlijk hou ik van John Wick en de 4 films werden sterk onthaald, dat is fantastisch".

Kwaliteit
Mocht het nog van een vijfde deel en misschien nog meer vervolgen komen, dan wil Stahelski er wel zeker van zijn dat ze weer met kwaliteit kunnen komen. Ook weet hij dat zijn hoofdrolspeler er hetzelfde over denkt.



"Keanu staat open voor meer, maar wel enkel en alleen als er een goed verhaal klaarligt. We weten simpelweg nog niet of er meer delen komen. Ik weet dat de studio maar wat graag van ons hoort dat we een nieuw verhaal hebben geschreven, maar zo ver zijn we nog niet".

NieuwsFilm

meest populair