Denzel Washington krijgt een opmerkelijke rol in 'Gladiator 2'

Denzel Washington krijgt een opmerkelijke rol in 'Gladiator 2'

De acteur zal voor zijn vrijheid moeten vechten in het vervolg op de gladiatorenklassieker.

Denzel Washington en Ridley Scott zullen weer samenwerken voor het vervolg op de klassieker Gladiator. Hoewel de film pas gepland staat voor november 2024, worden er steeds meer details bekend.

In een interview gaf Scott toelichting over het personage van Washington in Gladiator 2. Hij omschreef het personage als een "rijke man" die een smeulende wrok koestert tegen zijn onderdrukkers.

Denzels personage
Scott legt uit: "Wat betreft het personage van Denzel... Er waren gladiatorenbedrijven waarin ze daadwerkelijk hun vrijheid konden verdienen als ze in leven bleven. Dat was de deal. Dus daar zijn we diep op ingegaan. Waar kwam hij vandaan? Hoe is hij meegenomen?"

Het karakter dat Denzel werd op zijn borst gemerkt als slaaf. De film belooft dieper gaan op de achtergrond en omstandigheden zijn gevangenneming en brandmerking.

Denzel Washington
De onmiskenbare Denzel Washington (The Equilizer) is een van de opmerkelijkste talenten die nog in Hollywood rondloopt. Tijdens zijn lange loopbaan heeft hij twee Oscars weten te verzamelen, één voor Beste Mannelijke Bijrol in Glory en één voor Beste Acteur in Training Day. Eerder werkte hij met Scott samen in American Gangster (2007).



NieuwsFilm

meest populair