Emily Blunt over haar intense filmscène met Jon Bernthal: "ik voelde me gebroken"

Emily Blunt over haar intense filmscène met Jon Bernthal: "ik voelde me gebroken"

'Sicario' is dan wel een topfilm, het was allesbehalve een makkelijk project.

Emily Blunt behoort ongetwijfeld tot de bekendste actrices in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in films als Edge of Tomorrow en de recente Oppenheimer, maar een van haar beste films was absoluut niet makkelijk om op te nemen.

Het gaat hier om de sterk onthaalde Sicario, van Denis Villeneuve. Blunt speelt hierin de hoofdrol, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Zo zijn Josh Brolin, Benicio Del Toro en Jon Bernthal ook de in de blockbuster te zien. Met laatstgenoemde gaat Blunt op de vuist, maar dit was behoorlijk intens.

Lastig
Bernthal is een behoorlijke spierbundel en staat wel bekend om de nodige ruige rollen. Denk bijvoorbeeld maar aan de oorlogsfilm Fury of natuurlijk zijn rol als 'the Punisher' in diverse series. Het tegen hem opnemen was dan ook een behoorlijk lastige opdracht.

Volgens Blunt was dit behoorlijk fysiek en uitputtend: "'Sicario' is niet zoals 'Edge of Tomorrow' alleen maar actie, maar het is wel behoorlijk intens, voornamelijk mijn vechtscène met Jon. Het was voor ons allemaal lastig. Op het einde van 'Sicario' was iedereen kapot en vol met blauwe plekken".

Scène
Mocht je de scène, die behoorlijk pikant begint maar eindigt met Blunts personage die bijna uit de weg wordt geruimd niet meer voor ogen hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair