Deze stevige Netflix Original zet klauwen in de Netflix Top 10

Deze stevige Netflix Original zet klauwen in de Netflix Top 10

De Zuid-Koreaanse Netflix-film Ballerina knalt de Top 10 met films binnen.

Er was een periode dat er non-stop Zuid-Koreaanse producties hits waren op Netflix. Dat valt de afgelopen periode weer wat mee, maar nu weet de stevige misdaadfilm Ballerina te scoren. De film staat nu op de vierde plaats in de Netflix Top 10.

Ballerina is een Netflix Original van regisseur Chung-Hyun Lee en de streamer omschrijft de film met woorden als "Aziatische actie" en "wraak". Je ziet rollen van onder andere Jeon Jong-seo, Kim Ji-hun en Park Yu-rim.

Prima ontvangen
Op Rotten Tomatoes staat de film op de Tomatometer nog steeds op de volle 100 procent, op basis van slechts acht recensies. De publieksscore staat op 82 procent en de IMDb laat een 6,3/10 zien na 2,3K stemmen.

FilmTotaal-recensent Michel Overbeeke zag de film ook, gaf de helft van het maximaal aantal sterren en concludeerde: "Zeer esthetisch geweld, dat helaas wordt uitgevoerd door slecht uitgewerkte personages."

Nu op Netflix
Wil je Ballerina - niet te vergissen met de John Wick-spinoff die in 2024 verschijnt - graag zien, dan vind je stevige misdaadfilm nu hier op Netflix.


De synopsis: Ok-ju, een voormalige lijfwacht, rouwt om het verlies van haar beste vriendin die ze niet kon beschermen en is vastbesloten haar laatste wens te vervullen: mierzoete wraak.

NieuwsFilm

meest populair