Natalie Portman zou deze 'Black Swan'-scène nu nooit meer opnemen

Natalie Portman zou deze 'Black Swan'-scène nu nooit meer opnemen

Een pikante scène opnemen met een van je beste vriendinnen is geen makkelijke taak.

Het komt wel vaker voor dat bepaalde acteurs spijt hebben van het opnemen van een geflopte film of slechte rol. Er zijn echter ook genoeg voorbeelden van sterk onthaalde projecten waar filmtalenten ook op terugkijken met gemengde gevoelens. Hier weet Natalie Portman alles vanaf.

Portman is al jarenlang een grote naam in Hollywood en brak al op jonge leeftijd door in blockbusters als Heat en Léon. Vanaf toen had ze de rollen voor het oprapen, al is een van haar grootste successen ongetwijfeld Black Swan.

Ontvangst
Niet alleen werd de film van regisseur Darren Aronofsky ijzersterk onthaald, de actrice won zelfs een Oscar voor haar hoofdrol. Niet alleen Portman schittert in de psychologische thriller. Ook de rol van Mila Kunis mag er zijn, maar makkelijk was het niet altijd voor beide dames.

Portman en Kunis hadden voornamelijk moeite met een scène die ze samen moesten opnemen. Het gaat hier om dé pikantste scène van de film, wanneer de twee danseressen met elkaar het bed in duiken. Dit was echter behoorlijk vreemd voor de actrices.

Relatie
Portman liet al eerder weten dat het vreemd was om dit op te nemen voor een grote filmploeg. Zo zei de actrice dat er die dag tientallen mensen aanwezig waren en dat talloze camera's ervoor zorgden dat ze uit alle hoeken vastgelegd werden.



Dat niet alleen. Het was vooral ongemakkelijk omdat Portman en Kunis elkaar al jarenlang kennen en goed bevriend zijn. Beide actrices lieten weten dat het lastig was om een seksscène op te nemen met iemand die je zo goed kent.

Hulp
Toch wist Portman dat dit ging gebeuren. Zij was namelijk degene die haar vriendin aanraadde bij Aronofsky, die vervolgens Kunis castte zonder dat laatstgenoemde überhaupt auditie deed.



Om de opnames van de seksscène iets makkelijker te doen verlopen, schijnt het dat de twee enkele shots tequila namen.

NieuwsFilm

meest populair