Het bizarre verhaal achter de ruzie van Tom Hardy en Shia LaBoeuf op de set van 'Lawless'

Het bizarre verhaal achter de ruzie van Tom Hardy en Shia LaBoeuf op de set van 'Lawless'

Iedereen komt met een ander verhaal en zelfs Hardy heeft twee verschillende versies.

Het komt wel vaker voor dat acteurs het niet zo heel goed met elkaar kunnen vinden, maar dit is lastig wanneer je samen in dezelfde film opduikt. Niemand minder dan Tom Hardy ging ook op de vuist met Shia LaBeouf tijdens de opnames van Lawless, maar wat was hier precies aan de hand?

Deze film werd in 2012 gemaakt door John Hillcoat, eveneens bekend van The Road en Triple 9. Lawlesss speelt zich af in de jaren '20 van de vorige eeuw en volgt de Bondurant broers. Hardy speelt de leider, Forrest, terwijl LaBeouf in de huid kruipt van Jack.

Ruzie
De twee zijn dus broers in de film en hebben een hechte band, maar tijdens de opnames ging het toch mis. Wat er precies is gebeurd is niet bekend, maar Hardy liet zich er zelf al eerder over uit. Volgens hem ging LaBeouf over de rooie.

Zo zei Hardy: "Hij heeft me knock-out geslagen. Ik was volledig buiten westen. Hij is echt een 'bad boy'. Hij is ook intimiderend. Hij kan soms wel echt eng overkomen hoor..." Hardy gaf later aan dat dit een grap was en zelf vandaag de dag wel over de ruzie kan lachen.

Ander verhaal
Hardy gaf namelijk hierna een ander interview en kwam toen met een heel ander verhaal: "Wij waren altijd met elkaar aan het sollen. We haalden altijd grapjes met elkaar uit. Op een dag liep ik de trailer van Shia in, toen hij naakt met zijn vriendin in bed lag".



"Ik trok hem het bed uit en we begonnen te worstelen. Ik gleed echter uit, viel van een paar trappen af en knalde zo hard met mijn hoofd tegen de grond dat ik buiten westen was". Een heel ander verhaal, maar het is ook niet geheel duidelijk of dit nu de waarheid is of niet.

Regisseur
Hillcoat zelf heeft weer een andere versie: "Het klopt niet dat Shia Tom buiten westen heeft geslagen, maar wat ik wel kan vertellen is dat de twee op de vuist zijn gegaan. Dit liep uit de hand en ze moesten uit elkaar gehaald worden. Meer weet ik niet".



Niet alleen Hardy had een probleem met LaBeouf. Laatstgenoemde dronk tijdens de opnames ook echt moonshine, iets waar actrice Mia Wasikowska problemen mee had. Zij wilde dan ook de film verlaten maar Hardy zei dat hij ervoor zou zorgen dat LaBeouf geen rare dingen meer zou doen.

NieuwsFilm

meest populair