Emily Blunt schittert in trailer voor aangrijpend Netflix-drama 'Pain Hustlers'

Emily Blunt schittert in trailer voor aangrijpend Netflix-drama 'Pain Hustlers'

Het waargebeurde 'Pain Hustlers' belooft een onthullende film te worden.

Dat de 40-jarige Emily Blunt niet vies is van een beetje spanning en sensatie heeft ze wel bewezen met rollen in Sicario en A Quiet Place. In de nieuwste trailer Pain Hustlers duikt ze samen met Chris Evans als een soort 'Wolf of Wall Street' de zinderende Amerikaanse pillenmarkt in.

Deze waargebeurd misdaadfilm draait om de blutte, maar ambitieuze moeder Liza Drake (Emily Blunt) die een kans krijgt in de farmaceutische verkoop. En zoals vaker bij films over de farmaceutische industrie legt ook Pain Hustlers de duistere kant bloot.

Waargebeurd verhaal
Het lot brengt de wanhopige Liza in contact met farmaceutisch vertegenwoordiger Peter Brenner (Chris Evans). Wat begint als een uitweg uit financiële problemen, leidt als snel tot betrokkenheid bij een grootschalig complot.

De film is gebaseerd op het boek van journalist Evan Hughes, die het bedrijf Insys ontmaskerde en hun malafide handelspraktijken aan het licht bracht. De film laat de verwoestende gevolgen van de pillenindustrie in Amerika zien.

Harry Potter-regisseur
De man achter Pain Hustlers, David Yates, zul je vooral kennen van films als Harry Potter en Fantastic Beasts. Spannende boekverfilmingen maken kan hij dus wel. We zijn benieuwd of hij ook het dramatische, pijnlijke aspect kan terugbrengen in zijn nieuwste film.


Pain Hustlers zal exclusief op Netflix verschijnen op 27 oktober.

NieuwsFilm

meest populair