Expert legt uit waarom de nieuwe James Bond "zwart of een vrouw" moet zijn

Expert legt uit waarom de nieuwe James Bond "zwart of een vrouw" moet zijn

British Intelligence expert John Taylor denkt dat het goed zou kunnen helpen om meer echte geheim-agenten te rekruteren.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt weet je vast en zeker dat Daniel Craig niet meer terugkeert als James Bond. De geliefde acteur was een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die. De grote vraag is nu: wie neemt het stokje van hem over?

Het laatste jaar draait de geruchtenmolen op volle toeren. We hebben al bijzonder veel namen zien voorbijkomen, maar nog geen bevestiging. Als het aan de British Intelligence expert John Taylor ligt wordt de nieuwe Bond of zwart of een vrouw.

Uitleg
In No Time to Die speelt Lashana Lynch ook een geheim-agente voor MI6, genaamd Nomi. Zij mag dan wel niet de nieuwe Bond zijn, wel neemt zij in de film de 007 code over. Sommige mensen vonden dit wel een goed idee, anderen zijn er fel tegen.

Taylor denkt echter dat het een goed idee is om voor iets anders te gaan. De reden hiervoor? Hij denkt dat het inlichtingsdiensten en overheidsorganisaties zal helpen en dat meer mensen voor ze zullen willen werken.

Reactie
Zo zegt Taylor: "Bond is de best mogelijke reclame. Ik denk dat het een goed idee zou zijn als we een zwarte man als Bond zien. Het zou ook een vrouw kunnen zijn, of een zwarte vrouw. Het zal mensen van diverse achtergronden en nationaliteiten een boost geven om voor deze organisaties te willen werken".



De kans dat het een vrouw wordt lijkt wel tamelijk klein. De bekende Bond-producente, Barbara Broccoli, zie dat Bond gewoon een man zal blijven. Aaron Taylor-Johnson wordt de laatste tijd vaker genoemd als de grote kanshebber, terwijl MGM blijkbaar ook graag Christopher Nolan zou willen strikken als regisseur.

NieuwsFilm

meest populair