Margot Robbie en Ryan Gosling weer samen in opvallende 'Ocean's 11'-film

Margot Robbie en Ryan Gosling weer samen in opvallende 'Ocean's 11'-film

De zesde film in de Ocean's-reeks zal zich afspelen in het Europa van de jaren 60.

Na het succes van de recente Barbie-film zullen de twee sterren, Margot Robbie en Ryan Gosling, opnieuw samen verschijnen in een film. Het volgende project wordt een prequel van Ocean's 11 (2001), waarin de focus ligt op de gebeurtenissen voor de beroemde casinoroof.

Op dit moment is nog weinig bekend over het plot van de aankomende prequel. Wel weten we dat het verhaal van de film zal zich afspelen in het Europa in de jaren 1960. Het belooft een avontuur te worden dat de kijker meeneemt naar een tijd van intrige, elegantie en verfijnde misdaad.

Regisseur
De schone taak om de verfijnde sfeer van de jaren 1960 neer te zetten, ligt bij regisseur Jay Roach. Hij heeft de nodige ervaring opgedaan met het regisseren van de Austin Powers-films. Ook was hij verantwoordelijk voor Meet the Parents en Meet the Fockers.

Producent Josey McNamara heeft gezegd dat het zijn doel is om trouw te blijven aan de essentie en magie van de Ocean's 11-franchise. Naast Barbie heeft Gosling ook niet stilgezeten, met de film The Fall Guy die momenteel in de postproductiefase zit. Robbie heeft samen met McNamara gewerkt aan de psychologische thriller Saltburn, die in november van dit jaar uitkomt.

Release
De nieuwe prequel zal de zesde film worden in de Ocean's-filmreeks. In 2018 verscheen de spinoff-film Ocean's Eight, waarin acht vrouwen als meesterdieven optraden.


Hoewel de productie van de film in juni van dit jaar begon, is er verder nog geen datum bekend wanneer de film daadwerkelijk in de bioscoop zal verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair