Guillermo del Toro raadt je deze film aan: "een heus meesterwerk"

Guillermo del Toro raadt je deze film aan: "een heus meesterwerk"

De Mexicaanse topregisseur is kort maar krachtig over dit pareltje uit 2017.

Guillermo del Toro wordt gezien als een van de beste regisseurs die er in Hollywood rondloopt. De Mexicaanse filmmaker heeft al heel wat topfilms gemaakt. Je kan je dan ook wel inbeelden dat David Lowery in zijn nopjes was toen del Toro zijn film aanraadde.

Del Toro wist al eerder hoge ogen te gooien met pareltjes als Pan's Labyrinth en The Shape of Water. Op dit moment is de regisseur weer druk bezig met zijn Frankenstein-remake, waar hij recentelijk nog Christoph Waltz voor wist te strikken.

Fan
Ondanks het feit dat de Mexicaanse regisseur dus niet veel stilzit, kan hij zelf ook enorm veel genieten van films (en series). In zijn vrije tijd kijkt hij dan ook veel televisie, maar in 2017 kwam hij een geweldige film tegen, genaamd A Ghost Story.

Deze film werd dus gemaakt door Lowery en vertelt het verhaal van een overleden man, die terugkeert als een geest om zijn rouwende vrouw te bestuderen. Terwijl hij kijkt hoe zij omgaat met haar verdriet, komt hij een vrouwelijke geest tegen, die eveneens het huis observeert.

Geweldig
Del Toro is duidelijk weg van de film. De regisseur deelde dan ook het volgende bericht op sociale media: "Dit is een cinematografisch pareltje en een van de beste geestverhalen. Het is een film over liefde en verlies. Het is een meesterwerk". Bekijk zijn originele bericht hieronder.



A Ghost Story beschikte maar over een bedrag van 100.000 dollar, wat vandaag de dag echt helemaal niks voorstelt. Toch zijn er meerdere grote sterren in de film te zien. Zo zijn de hoofdrollen weggelegd voor Casey Affleck en Rooney Mara.

Kijken
Helaas is de film niet beschikbaar op de grote streamingdiensten. Hij is echter wel te vinden op Pathé Thuis. Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder dan maar eens de mooie trailer van A Ghost Story.



NieuwsFilm

meest populair