Eerste beelden uit 'Lisa Frankenstein' met 'Ant-Man 3'-actrice Kathryn Newton

Eerste beelden uit 'Lisa Frankenstein' met 'Ant-Man 3'-actrice Kathryn Newton

We zagen al voldoende Frankenstein-films en nu zien we Kathryn Newton en Cole Sprouse in Lisa Frankenstein.

Er verschenen door de jaren heen al verschillende films die leunen op de roman Frankenstein van de Engelse schrijfster Mary Shelley. De afgelopen jaren waren dat I, Frankenstein, Victor Frankenstein, Mockingbird Lane en Frankenweenie. Binnenkort is het tijd voor Lisa Frankenstein.

De film Lisa Frankenstein komt van Zelda Williams die haar debuut maakt als regisseur. Zelda is de dochter van wijlen Robin Williams. De hoofdrol is voor niemand minder dan Ant-Man and the Wasp: Quantumania-actrice Kathryn Newton.

Lisa Frankenstein
De horrorfilm in jaren 80-setting volgt een impopulaire middelbare scholier die per ongeluk een knap Victoriaans lijk reanimeert tijdens een onweersbui. Ze begint hem te herbouwen tot de man van haar dromen. Ze gebruikt daarbij de kapotte zonnebank in haar garage.

Je ziet ook rollen voor Cole Sprouse (Riverdale), Carla Gugino (Watchmen, Hill House), Liza Soberano (Alone/Together), Joe Chrest (Stranger Things) en Henry Eikenberry (The Crowded Room).

Volgend jaar
De teaser hieronder geeft nog weinig weg, maar het is duidelijk dat de film een komedie wordt. Lisa Frankenstein staat gepland voor 9 februari 2024.



NieuwsFilm

meest populair