'Suits'-spinoff in de steigers, Rick nu écht terug in 'The Walking Dead', en vette trailer 'Invincible' seizoen 2

'Suits'-spinoff in de steigers, Rick nu écht terug in 'The Walking Dead', en vette trailer 'Invincible' seizoen 2

Meer weten? Op SerieTotaal vind je alle laatste nieuwtjes over series, televisie en streaming.

In de nieuwe trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live keert eindelijk Rick Grimes weer terug, terwijl er steeds meer bekend wordt over de aankomende Suits-serie van Netflix. Dat, en meer, kwam de laatste dagen langs bij SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de leukste nieuwtjes van de afgelopen dagen.

Doorstart van Suits: wat kunnen we ervan verwachten?
De revival van Suits op Netflix heeft grote gevolgen! Op dit moment wordt er door het Amerikaanse NBCUniversal namelijk gewerkt aan een nieuw seizoen van de serie.

Aaron Korsh en NBCUniversal hebben bevestigd dat de nieuwe serie een spin-off is die zich afspeelt in dezelfde wereld als Suits, maar geen revival van de originele serie zal zijn. Dit betekent dat het verhaal waarschijnlijk niet zal draaien om Harvey, Donna, of Michael, maar dat zij zeker nog wel een rolletje te spelen hebben.

Eindelijk: Rick is écht terug in trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live
In november 2022 werd de laatste aflevering van de moederserie The Walking Dead uitgezonden. Het was aflevering 177 van de in totaal elf seizoenen. Ondertussen blijven er maar spin-offs verschijnen.

In februari 2024 gaat de volgende spin-off van start en die heet The Walking Dead: The Ones Who Live en de focus komt te liggen op drie personages, namelijk Rick Grimes (Andrew Lincoln), Michonne (Danai Gurira) en Jadis Stokes / Anne (Pollyanna McIntosh).

Bijna het beste wat er over superhelden is gemaakt: 'Invincible' krijgt trailer voor seizoen 2
Invincible is een animatieserie voor volwassenen en gebaseerd op de strip van Robert Kirkman, Cory Walker, en Ryan Ottley. Mark/Invincible is in de serie een doodgewone tiener met superheld Nolan/Omni-Man als vader. Wanneer hij 17 wordt erft hij zijn eigen superkrachten, hetgeen de nodige verandering teweegbrengt in zijn leven.

In het nieuwe seizoen is Mark bezig om Nolans verraad te verwerken en zijn leven opnieuw op te bouwen. Zijn grootste angst hierbij is om net als zijn vader te worden. Daarnaast duiken de nodige nieuwe tegenstanders op.



NieuwsFilm

meest populair