3 super hitsige films om vanavond stiekem te kijken

3 super hitsige films om vanavond stiekem te kijken

Kijktips voor wie van 'spannende' films houdt: je vindt ze op de verschillende streamingdiensten.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie spannende, sensuele films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Love (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gaspar Noé | Cast: Karl Glusman, Aomi Muyock, Klara Kristin, e.a. | Te zien op: CineMember
Murphy, een Amerikaanse filmstudent in Parijs, had een gepassioneerde verhouding met de bloedmooie Française Electra. Hij verziekte echter de boel omdat hij zijn lusten niet onder controle kon houden en aandrong op een trio met desastreuze gevolgen. Jaren later ontvangt hij een verontrust telefoontje van haar moeder: Electra is vermist. In de loop van de dag haalt Murphy herinneringen aan haar op.



God's Own Country (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lee | Cast: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, e.a. | Te zien op: Disney+
Johnny is een jonge boer die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat zijn vader gedeeltelijk verlamd is geraakt. Hij voelt weinig dankbaarheid, wat hem erg gefrustreerd maakt. Wanneer zijn vader voor het aankomende lammerenseizoen de Roemeense hulp Gheorghe blijkt te hebben ingehuurd, is Johnny daar in eerste instantie niet blij mee. Deze Gheorghe weet echter al snel zijn leven flink op z'n kop te zetten.



Unfaithful (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrian Lyne | Cast: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Constance en Edward zijn getrouwd, hebben een kind en wonen in een buitenwijk van New York. Wanneer Constance op een dag een trein mist, in een storm terecht komt en Paul ontmoet, verandert plotseling alles. Ze gaat een erotische affaire aan met de jongere Paul en die vurige passie dreigt haar gelukkige huwelijk te vernietigen.



NieuwsFilm

meest populair