Eindelijk krijgt 'Knives Out 3' een flinke update: Rian Johnson heeft er zin in

Eindelijk krijgt 'Knives Out 3' een flinke update: Rian Johnson heeft er zin in

Na de staking kan de regisseur verder en hij heeft al de nodige ideeën.

Rian Johnson wist hoge ogen te gooien met zijn twee Knives Out-films. Ondanks het feit dat het tweede deel, Glass Onion, nog niet zo heel lang geleden verscheen, kunnen fans niet wachten op het derde deel. Hier weten we nu eindelijk iets meer over.

Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar Knives Out 3 is nu officieel aangekondigd en zal er zeker komen. Johnson liet zich er tijdens een recent interview over uit. Zo zegt hij eraan begonnen te zijn, nu dat de staking in Hollywood tot een einde is gekomen.

Reactie
Zo zegt de regisseur: "Het vordert lekker. Ik kon natuurlijk tijdens de staking niet werken, maar nu dat dit voorbij is, duik ik er volledig in. Ik weet wat ik wil laten zien en waar. Ik heb het verhaal voor de film al in mijn hoofd. Nu moet ik het alleen nog allemaal schrijven".

Er is nog weinig bekend over de derde film, buiten het feit dat deze zich in Amerika zal afspelen. In Glass Onion moest Benoit Blanc (Daniel Craig) nog een mysterie oplossen in Griekenland, maar nu gaat de detective dus naar 'the States'.

Interesse
Johnson vervolgt: "Ik wil dit deel opnemen in Amerika. Er zijn nog zoveel gave plekken om een 'Knives Out'-film op te nemen: Parijs, de Alpen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik wil echter gaan voor een Amerikaanse film".



"'Glass Onion' mag zich dan ook wel ergens anders afspelen, het gaat wel over een groep Amerikanen samen op een eiland. Ik denk dat het nu een goed idee is om de derde film iets dichter bij huis op te nemen".

NieuwsFilm

meest populair