Disney krijgt concurrentie: nieuwe 'Snow White and the Evil Queen' krijgt trailer

Disney krijgt concurrentie: nieuwe 'Snow White and the Evil Queen' krijgt trailer

Er komt één, maar liefst twee 'Snow White'-films uit in 2024.

Disney krijgt al concurrentie voordat hun nieuwste live-action film het licht heeft gezien. The Daily Wire, een conservatief mediabedrijf, verraste namelijk door met een teaser-trailer voor hun film Snow White and the Evil Queen te komen.

De film is een reactie op de kritiek vanuit conservatieve hoek op de aankomende live-action remake van Snow White door Disney. Snow White and the Evil Queen is gebaseerd op het sprookje van de gebroeders Grimm en zal YouTuber Brett Cooper in de hoofdrol hebben.

Kritiek op Sneeuwwitje
De aankondiging voor de film werd gedaan bij de lancering van het nieuwe kinderentertainmentmerk van Daily Wire, Bentkey, dat de concurrentie aan wil gaan met Disney+. Jeremy Boreing, mede-oprichter van Daily Wire, benadrukte dat de nieuwe versie tijdloze thema's als liefde en vriendschap zal bevatten.

Disney's aankondiging van de aankomende live-action remake Snow White and the Seven Dwarfs kreeg de nodige kritiek van conservatieve critici. Zo was de casting van Latina-actrice Rachel Zegler en de verandering van zeven dwergen naar diverse magische wezens een doorn in het oog van de critici.

Releases
Snow White and the Evil Queen wordt verwacht in 2024. terwijl Disney's Snow White op 22 maart 2024 in de bioscoop verschijnt. Disney heeft nog niet gereageerd op het project van Daily Wire.



NieuwsFilm

meest populair