De opmerkelijke reden waarom Sienna Miller weigerde James Franco te zoenen

De opmerkelijke reden waarom Sienna Miller weigerde James Franco te zoenen

Had ze echt kiespijn of was dit een leugentje voor eigen bestwil?

Het komt wel vaker voor dat acteurs ver gaan voor een rol, maar bepaalde dingen gaan de filmtalenten toch soms wat te ver. Zo zijn er sommigen die andere acteurs weigeren te zoenen. Sienna Miller hoort ook in dit rijtje thuis.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs over Angelina Jolie, die Johnny Depp niet wilde kussen in The Tourist, aangezien laatstgenoemde niet echt fris rook. Thandiwe Newton weigerde op haar beurt Gerard Butler te zoenen in RocknRolla, want Butler was erg verkouden.

Andere reden
Miller wees op haar beurt ook af om James Franco te kussen in de 2008 film Camille. De reden hiervoor? Miller had namelijk behoorlijke kiespijn, net op de dag dat regisseur Gregory Mackenzie wilde gaan voor een 'pikante scène' tussen de twee hoofdrolspelers.

De actrice was bereid om Franco een kusje te geven, maar liet duidelijk merken dat ze niet te ver kon en wilde gaan aangezien ze zoveel pijn had. Mackenzie respecteerde dit en kortte de liefdesscene tussen Miller en Franco dan ook behoorlijk in.

Liefde
Ondanks het feit dat de regisseur zijn film dus enigszins moest aanpassen, verliep het verder wel allemaal goed. De romantische komedie film is dan wel ietwat bizar, op de set spatten de vlammen tussen cast en crew over.



Screenwriter Nick Pustay liet zijn vriendin langskomen toen ze bij Niagara Falls aan het filmen waren en vroeg haar daar ten huwelijk. Mackenzie deed hier nog een schepje bovenop en trouwde in Niagara Falls. Miller was het bruidsmeidje, Franco de getuige.

Herhaling
Grappig genoeg is dit niet de eerste keer dat een actrice weigerde Franco te kussen. Tijdens de opnames van Spring Breakers liet Vanessa Hudgens weten dat ze geen zin had om de acteur te zoenen.



NieuwsFilm

meest populair