Nieuwe trailer voor 'Poor Things' met Emma Stone belooft veel naaktscènes

Nieuwe trailer voor 'Poor Things' met Emma Stone belooft veel naaktscènes

Het lijkt erop dat de geliefde actrice en regisseur Giorgos Lanthimos weer iets moois leveren.

Regisseur Giorgos Lanthimos heeft al heel wat aparte maar wel sterk onthaalde films gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan The Lobster, The Killing of a Sacred Deer en The Favourite. Zijn nieuwste film, Poor Things, wordt ook uitstekend ontvangen.

Lanthimos wist wederom de met een Oscar bekroonde Emma Stone te strikken voor een van zijn films. Zij neemt de hoofdrol op zich en kruipt in de huid van Bella Baxter. Zij sterft, maar wordt weer tot leven gewekt door een excentrieke wetenschapper, Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Levenspad
Godwin wil Bella als geliefde hebben, maar zij wordt nieuwsgierig en wil haar eigen seksualiteit verder verkennen zonder Godwin.

Als gevolg hiervan besluit ze door Europa te trekken en komt ze andere mannen tegen, zoals Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo) en Max McCandless (Ramy Youssef).

Trailer
Tot nu toe is de film uitstekend onthaald. Op IMDb scoort Poor Things een overtuigende 8,4 na meer dan 2000 stemmen, terwijl hij op Rotten Tomatoes bijna de perfecte score heeft: 99% (na 67 reviews).



De R-rated film, die bijna 2 en een half uur duurt, komt al in de nodige Europose landen uit begin januari 2024. Helaas zullen wij er in Nederland iets langer op moeten wachten, aangezien deze hier pas in februari 2024 te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair